Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

"Θα εξαφανίσουμε το χρέος, θα... θα... θα...""Οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ μας έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή δύσκολη θέση. H ΝΔ εξέθεσε την Ελλάδα και την παρέδωσε με μειωμένη εθνική κυριαρχία. Tα ίδια έγιναν και το 1993, αν και λιγότερο δραματικά τότε"...
"Το δημοσιονομικό πρόβλημα απειλεί για πρώτη φορά από το 1974 την εθνική κυριαρχία". 
"Αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με μόνο γνώμονα ο λαός να αποφασίζει κυριαρχικά για το μέλλον του"...
Σχετικά με το δημόσιο χρέος, επανέλαβε την φράση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1993, ότι "ή η χώρα θα αφανίσει το δημόσιο χρέος, ή το χρέος θα αφανίσει την χώρα" και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του ζητήματος, αλλά και θα εντείνει τις διεθνείς επαφές και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αντιμετώπισης του προβλήματος. Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τα ΜΜΕ να συμβάλλουν στην θετική εικόνα της πατρίδας μας, ενώ τόνισε ότι η νέα γενιά ποτέ δεν ταυτίσθηκε με την βία
"Αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με μόνο γνώμονα ο λαός να αποφασίζει κυριαρχικά για το μέλλον του"
Συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την καταπολέμηση της διαφθοράς ζήτησε, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον κ. Κάρολο Παπούλια, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. "Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δύσκολη στενωπό από την οποία περνάει η Ελλάδα, καθώς επίσης και για να τον ενημερώσω για τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρω, με πρώτη, μία μεγάλη ουσιαστική διαβούλευση και προώθηση τομών στην κοινωνία, με τους κοινωνικούς φορείς, ώστε με μία μεγάλη συμμαχία κοινωνικών δυνάμεων να προχωρήσουμε στις μεγάλες τομές που θέλει η χώρα μας σε χρονίζοντα προβλήματα, ειδικά στη λειτουργία του κράτους"

Σχόλιο:
Σκόρπιες δηλώσεις, μεγάλα λόγια, έλλειψη λόγου με προοπτική, στόχο και στίγμα.
Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δηλώσεων του Κου Πρωθυπουργού.
Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι το άνοιγμα του "Χρονοντούλαπου" και η επαναφορά των "μηνυμάτων και συνθημάτων" του παλιού ΠΑΣΟΚ.
Ούτε οι Μενταλιστ του Uri Geller δεν ταξιδεύουν τόσο εύκολα στο χρόνο.
Ο Λαός στην εξουσία, ο λαός είναι εδώ, ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει...
Θα αφανίσουμε το χρέος ...
Αυτό μου θυμίζει τον Μαυρογυαλόυρο, με το περίφημο "Θα σας εξαφανίσουμε"...
 (http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc )

Θα παρουσιάσει πρόγραμμα ο Πρωθυπουργός,αλλά μας το κρατάει μυστικό , θα μας το πεί σιγά σιγά μη μας έρθει "κόλπος"

Συνήθως ο λαός "ψηφίζει" κυβερνήσεις για να κυβερνήσουν αυτές και όχι οι ίδιοι

Θυμηθήκαμε το 1974 και το 1993 "ξεθάβοντας" δηλώσεις και κάνοντας περίεργους συνειρμούς.
Τα κανάλια να συμβάλλουν στη θετική εικόνα της χώρας μας.
Πως δηλαδή με το να μην "δείχνουν τα επεισόδια", με το να βάλουν τον Μποτρίνι να μιλάει Ιταλικά στις εκπομπές του;
Άλλα αντί άλλων, τα πάντα όλα και όλα η τίποτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.