Τα γραπτά μένουν.....


Τα γραπτά μένουν δυστυχώς.

Αν πείς και ιδιαίτερα γράψεις κάτι στο Διαδίκτυο, άντε να το "μαζέψεις"μετά.
Αυτό έπαθε η Κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.
Έγραψε σε άρθρο του ΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ με τίτλο "Με ενόχλησαν", το εξής σχόλιο:


"Όσο δε για τον προεδρο, εχω τις επιφυλάξεις μου. Και το θέμα μας δεν ειναι μόνο η ηθική αλλά και η ικανότητα."

Διαβάστε πιο κάτω το Άρθρο και το επίμαχο Σχόλιο... 

ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ (http://skepseis-periskepseis.blogspot.com/2009/11/blog-post_8040.html)
(Άρθρο από ΣΚΕΨΕΙΣ- ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ)

Ο Πάγκαλος είναι ένα άτομο διφορούμενο.Μπορεί να τον ακούς να μιλάει και να λες,γεια στο στόμα σου και μπορεί να τον ακούς να μιλά και να τον σιχτιρίζεις.Αυτό μου συνέβη προχτές που τον πέτυχα για λίγο σε μια εκπομπή της Νετ. Ακρως συντηρητικός,εξέφραζε απόψεις για τα γεγονότα των ημερών που δε μου άρεσαν καθόλου.Λες και άκουγα κάποιον πιο πράο νεοδημοκράτη.
......
Οι πολίτες άλλαξαν.Οι αντοχές εξαντλήθηκαν.Ας το έχουν κατά νου για να μη βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις.Γιατί αν επικρατήσουν τέτοιες λογικές θα πέσουν γρήγορα.
Εχω εμπιστοσύνη στο ήθος του Γιώργου αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

2 σχόλια:





afrodite al salech είπε...





Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Δεν είναι το θέμα βα φύγει η ΝΔ και να ερθει το ΠΑΣΟΚ.Εξάλου η κρίση δεν αφορά μόνο την 5 αλλά την 25 -ετία. Το ΠΑΣΟΚ βέβαια έχει πολλά θετικά σε σχέση με τη ΝΔ αλλά δεν αρκεί αυτό. Είναι πάντα πρόβλημα όταν ένα κόμμα ανεβαίνει επειδή πέφτει το άλλο. Δεν έχει έτσι κατορθώσει να βελτιωθεί. Όσο δεν για τον προεδρο, εχω τις επιφυλάξεις μου. Και το θέμα μας δεν ειναι μόνο η ηθική αλλά και η ικανότητα. (http://skepseis-periskepseis.blogspot.com/2008/12/blog-post_18.html#comments)

 Διαβάστε τώρα τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ Γαλατσίου (http://pasokgalatsi.wordpress.com/2009/11/23/%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BB-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%87-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7/)  

για την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ο Δημήτρης Τσάτσος 

" Χάρηκα λοιπόν όταν έμαθα ότι πλέον είναι δίπλα στο Σπύρο Βούγια ως σύμβουλός του σε θέματα μετανάστευσης.Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Ομως δε θα μπορούσα να ξεχάσω την αρνητική άποψη που είχε η Αφροδίτη για τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ-ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΟΣ

Aπό τις Σκέψεις Περισκέψεις Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ πολύ. Εχει ασχοληθεί ενεργά με τις μειονότητες,οχι με λόγια,με πράξεις.Ξέρει το θέμα βαθυά.Εχει κοινωνική ευαισθησία και το μπλογκ της είναι ένα απ’αυτά που διαβάζω. Χάρηκα λοιπόν όταν έμαθα ότι πλέον είναι δίπλα στο Σπύρο Βούγια ως σύμβουλός του σε θέματα μετανάστευσης.Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση. Ομως δε θα μπορούσα να ξεχάσω την αρνητική άποψη που είχε η Αφροδίτη για τον Γιώργο Παπανδρέου.  
Σχόλιο:  
Tα ήξερε άραγε όλα αυτά ο Κος Πρωθυπουργός και ο Κος Βούγιας;   Αφού δεν συμφωνούσε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πως θα "υπηρετήσει" τώρα την πολιτική του;   Μήπως τώρα που "διορίστηκε και βολεύτηκε" ξέχασε αυτά που δήλωνε;   Που πήγαν οι επιφυλάξεις της, έγινε ξαφνικά ικανός ο Πρωθυπουργός;  Δυστυχώς  "Τα Γραπτά Μένουν".....

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.