Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Τα Σκόπια ετοιμάζονται για το Διεθνές Δικαστήριο. ΕΜΕΙΣ ;;;;Η ΠΓΔΜ να χρησιμοποιήσει το τελευταίο "Βέτο" που έθεσε η Έλλαδα, στην έναρξη των εργασιών ένταξης στην Ε.Ε, στο "οπλοστάσιο" της στην νομική διαδικασία κατά της Ελλάδας στο διεθνές δικαστήριο.


Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει απαντήσεις μέχρι 20 Ιαν.10, καθώς η υπόθεση αναμένεται να εκδικασθεί στα μέσα του 2010. Η εκτίμηση είναι ότι η δικαστική διαδικασία θα διαρκέσει 3 χρόνια περίπου.
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η σκοπιανή εφημερίδα "Vreme".

Σχόλιο:
Εμείς άραγε τι κάνουμε;
Έχουμε αρχίσει την προετοιμασία, έχουμε καταστρώσει το σχέδιο δράσης, έχουμε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες, έχουμε καταλήξει στην μορφή της νομικής μας εκπροσώπησης;
Yπάρχει χρόνος, μην βιάζεστε Κοι του ΠΑΣΟΚ...
Μόλις βρείτε κάποιο "παράθυρο", κάποιο κενό από τα ταξίδια σας, μπορείτε να αναρτήσετε μια ηλεκτρονική διαβούλευση επι του θέματος, μιας και είναι της "μόδας"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.