Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πρύτανης στην Εντατική και ακόμη ψάχνονται για άρση ασύλου....Εντολή να γίνει είσοδος της αστυνομίας στον χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών αν διαπιστώσει η αστυνομία ότι μέσα στο Πανεπιστήμιο υπάρχουν άτομα που σχετίζονται με τον τραυματισμό του Πρύτανη.
Εντολή για άρση ασύλου άν διαπιστωθούν αξιόποινες πράξεις....
Εδώ καίγεται η Αθήνα, περιουσίες καταστρέφονται , ο Πρύταννης Χρήστος Κίττας στην Εντατική και ο "Επιθεωρητής Σαϊνης", ψάχνεται...
Έλεος και ντροπή Κοι της Κυβέρνησης, κάντε κάτι γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.