Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Τα μέτρα που ΘΑ ληφθούν για τους Φοροφυγάδες ΘΑ είναι σκληρά....


Αυστηρό μήνυμα προς όσους φορο-διαφεύγουν, αλλά, και προς εκείνους που σπαταλούν το δημόσιο χρήμα, έστειλε ο υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας, ότι τα μέτρα που θα ληφθούν εναντίον τους, θα είναι σκληρά. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του ΕΚΟΦΙΝ, επεσήμανε, ότι εμπεδώνεται διεθνώς, κλίμα εμπιστοσύνης για τη χώρα μας, το οποίο όμως, πρέπει να κερδίζεται μέρα με τη μέρα. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στη φορολογική μεταρρύθμιση, ενώ, διέψευσε κατηγορηματικά, ότι δέχεται πιέσεις από την Κομισιόν, για την κατάργηση του 13ου μισθού. Με νέα του παρέμβαση, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στήριξε τις επιλογές του οικονομικού επιτελείου, λέγοντας, ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση, πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Σχόλια:
Τα μέτρα που ΘΑ ληφθούν για τους Φοροφυγάδες ΘΑ είναι σκληρά....
Πολλά ΘΑ ακούω και δεν μου αρέσει...
Δεν θέλουμε άλλα ΘΑ, θέλουμε έργα, θέλουμε πράξεις με "σάρκα και οστά".
Δεν θέλουμε να ακούμε μόνο δηλώσεις που είναι προς την σωστή κατεύθυνση έτσι κι αλλιώς..
Θέλουμε να δούμε Νόμους, ρυθμίσεις, Υπουργικές αποφάσεις ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, και ο "Κάθε Κατεργάρης στο Πάγκο του".
Διαφορετικά θα πάτε εσείς "στον Πάγκο" και θα παίξουν "Μπάλα οι Αναπληρωματικοί"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.