Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Οι Πράσινες Κάμερες ......Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χ. Καστανίδης, δεσμεύθηκε για την κατάργηση των νομοθετικών ρυθμίσεων της Ν.Δ. που επιτρέπουν τη γενικευμένη και χωρίς όρια χρήση των καμερών. Επίσης αναφέρθηκε και στην κατάργηση του νόμου που ποινικοποιεί την "κουκούλα".

Η προοπτική είναι εκτός της απαγόρευσης της χωρίς έλεγχο ηλεκτρονικής καταγραφής των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, να μην είναι υπεύθυνος ο εισαγγελέας για την χρήση των καμερών. Αυτό που σκέπτονται είναι να αναθέσουν το θέμα των λειτουργίας των καμερών και το υλικό που θα συγκεντρώνεται στην Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, με τις "προοδευτικές-πράσινες μπαρούφες" τους.

Το πρόβλημα είναι άν θα επιβλέπει τις καταγραφές ο Εισαγγελέας η (διαζ) η αρχή προστασίας, η αν θα καταργηθούν; H αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων από ποιον ορίζεται-διορίζεται και από ποιόν ελέγχεται; Γιατί είναι "προτιμότερη" και πιο αξιόπιστη η συγκεκριμένη υπηρεσία απ την Εισαγγελία. Μήπως δεν θέλετε μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μήπως έχετε "μπερδέψει" τον ρόλο και την αποστολή του καθενός φορέα;

Ας τελείωσουν τα παραμύθια με τις δημοκρατικές κάμερες και όλες αυτές τις ατελείωτες "αμπελοφιλολογίες" και ας κάνουν αυτό για το οποίο τους έχει επιλέξει ο λαός, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.