Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Δώρα "Αξίας"....


Δήλωση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αντζελας Γκερέκου σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»  

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Αθήνα, 25 Δεκεμβρίου 2009

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Δήλωση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Άντζελας Γκερέκου σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:

    «Με κατάπληξη διάβασα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ότι αποδέχτηκα ως δώρο έναν φορητό υπολογιστή, γεγονός το οποίο ουδέποτε συνέβη. Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα, την περασμένη εβδομάδα έγινε πράγματι τηλεφώνημα σε γραμματέα του γραφείου μου σχετικά με την πρόθεση κάποιας «εταιρείας» να μου αποστείλει ως δώρο έναν φορητό υπολογιστή. Μόλις το πληροφορήθηκα, αργότερα την ίδια ημέρα, έδωσα εντολή να υπάρξει αμέσως επικοινωνία με την εν λόγω «εταιρεία», ώστε να γίνει σαφές ότι δεν επιθυμώ να λάβω κανένα δώρο αξίας. Η γραμματεία μου επιχείρησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την «εταιρεία», κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό, καθώς ο αριθμός που δόθηκε αντιστοιχούσε σε γραμμή fax. Για τον λόγο αυτό εστάλη τελικά επιστολή με fax, τα αποδεικτικά της οποίας βρίσκονται στο αρχείο της γραμματείας μου και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε αυτή την επιστολή αναφέρεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αρνούμαι να παραλάβω τον φορητό υπολογιστή, προτρέποντας μάλιστα την «εταιρεία» να διαθέσει αυτό το δώρο σε όποιο κοινωφελές ίδρυμα για παιδιά επιθυμεί.
Θεωρώντας άδικη την αναφορά στο όνομά μου, αναμένω την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.»

Από: http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8263864

Σχόλιο:
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Κα Γκερέκου φέρεται να δήλωσε :
"Μόλις το πληροφορήθηκα, αργότερα την ίδια ημέρα, έδωσα εντολή να υπάρξει αμέσως επικοινωνία με την εν λόγω «εταιρεία», ώστε να γίνει σαφές ότι δεν επιθυμώ να λάβω κανένα δώρο αξίας"
Τι σημαίνει δώρο αξίας;
Δηλαδή άν δεν ήταν "αξίας" θα το απεδέχετο;
Mήπως, λέμε τώρα εμείς, θα μπορούσε μα χρησιμοποιηθεί ο όρος "δεν επιθυμώ να λάβω κανενός είδους δώρο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.