"Τα πυροτεχνήματα κρατάνε λίγο"...



«Να μη σπαταλά δυνάμεις σε ανοίκειες επιθέσεις κατά της ΝΔ με ευτελείς παρομοιώσεις, αλλά να κοιτάξει τις συμπεριφορές έναντι του ιδίου από τους συναδέλφους του- μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και το κόμμα του κι ακόμη να σπεύσει να πείσει τον πρωθυπουργό να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να πιάσει γερά το τιμόνι και να οδηγήσει τη χώρα έξω από τη φουρτούνα της κρίσης», ζήτησε ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, από το βήμα της Βουλής.
Ο κ.Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι 75 ημέρες μετά τις εκλογές η εικόνα της κυβέρνησης δεν είναι αυτή που είχε υποσχεθεί, πρόσθεσε όμως ότι ο μόνος τομέας στον οποίο τα πηγαίνει καλά η κυβέρνηση είναι στον επικοινωνιακό χώρο: «Ήταν επιτυχημένα τα πρώτα επικοινωνιακά τρικ. Μόνο που τα πυροτεχνήματα κρατάνε λίγο».
Ως παράδειγμα έφερε το νέο τρόπο στελέχωσης των γενικών γραμματειών και των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, σημειώνοντας ότι από τα 35.000 βιογραφικά που έστειλαν συμπολίτες μας επιλέχθηκαν πρώην σύμβουλοι υπουργών, κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή «αστέρες της κομματικής πυραμίδας».
Η γενική εικόνα του πρωθυπουργού, υπογράμμισε ο κ.Παναγιωτόπουλος, χαρακτηρίζεται από ατολμία, αβουλία και διάθεση ισορροπίας μεταξύ στελεχών του που αντιπαρατίθενται, όπως ο υπουργός Οικονομικών και η υπουργός Οικονομίας.
Χαρακτήρισε θετικά κάποια από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στο Ζάππειο, υπογράμμισε όμως ότι «απουσιάζει το πλήρες εθνικό σχέδιο». Ταυτόχρονα είπε ότι η ΝΔ θα κάνει την αυτοκριτική της και θα αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών που της αναλογούν, «γιατί το υψηλό δημόσιο χρέος είναι παιδί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ».

Σχόλιο:
Έχουν σχέδιο, αλλά είναι "επί χάρτου"...
Δεν μας το λένε , για να μην μας έρθει "ταμπλάς"
Αντιμετωπίζουν επίσης και κάποια προβλήματα, γιατί είναι γραμμένο στα Αγγλικά...
Καλά τα λέει ο Πάνος,
ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ...

Σχόλια