Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Που Πάμε; Πουθενά είμαστε στο ίδιο σημείο....Πριν τις εκλογές, ρώταγαν οι Νεοδημοκράτες, τι γίνεται, τι κάνουμε, που πάμε;
Πάμε τους έλεγαν οι "κεφαλές". Πάμε...
Αλλά εννοούσαν "Πάμε για ύπνο"...
Έρχεται λοιπόν ο Γιωργάκης και σου λέει, "ΠΑΜΕ" μέσα απ το περίφημο διαφημιστικό σποτ.
Μαζεύονται όλοι μαζί μετά τις εκλογές για να "Πάνε"..

Λέει ο Γιωργάκης "Πάμε αριστερά", πάρε και κανένα φιλολαϊκό μέτρο όπως το επίδομα αλληλεγγύης, φορολόγηση των πλουσίων και εκεί που πάνε αριστερά, λέει ο Υπουργός Οικονομικών "Είναι πλούσιοι όσοι έχουν 2000 Ευρώ", θα γίνει "ωρίμανση" των μισθών και αυτόματα "Πάμε δεξιά".

Όλα στο φώς, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, open goverment, διαβούλευση για να "Πάμε μπροστά". Έχουν περάσει 2 μήνες ούτε Γενικοί Γραμματείς προσλήφθηκαν, ούτε οι δομικές αλλαγές στηρίχθηκαν, και οι κουμπάροι και φίλοι προσλήφθηκαν και οι Blogers να είναι επώνυμοι και οι Αστυνομικοί να "καρφώνουν" ο ένας τον άλλο και να φεύγουν άμεσα άν παρεκτρέπονται...Οπότε "Πάμε πίσω"

Τι γίνεται τελικά, έχω ζαλιστεί που είμαστε που βρισκόμαστε, που Πάμε ;
Με όλες αυτές τις παλινωδίες, τα μπρός-πίσω, τα αριστερά-δεξιά, έχω μπερδευτεί, που Πάμε;
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.