Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Το Κεφάλι με τα Πολλά σώματα....


Την έγκριση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τη δημιουργία ειδικού σώματος, το οποίο θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα λαθρεμπορίας καυσίμων αλλά και παράνομων προμηθειών στα νοσοκομεία, έχει λάβει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως δήλωσε ο ίδιος, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον εκτελεστικό διευθυντή της «Φρόντεξ» (Frontex). Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι από το λαθρεμπόριο καυσίμων η Ελλάδα χάνει 5 δισ. ευρώ ετησίως, υπογραμμίζοντας επίσης ότι τεράστια είναι και τα ποσά που σπαταλώνται στις προμήθειες των νοσοκομείων, χωρίς νόμιμη αιτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικό αυτό σώμα θα στελεχωθεί με τη διαδικασία του επείγοντος από ειδικούς σε διάφορους τομείς, δηλαδή από εφοριακούς ή πρώην και σήμερα συνταξιούχους εφοριακούς, από ειδικούς στα συστήματα πληροφορικής, στη λογιστική και από όποια άλλη ειδικότητα είναι απαραίτητη.

Από: Ντάσκας Ι. (ANA)

Σχόλιο:
Θα συσταθεί ειδικό σώμα αντιμετωπισης του προβλήματος λαθρεμπορίας καυσίμων αλλά και παράνομων προμηθειών στα νοσοκομεία.
Για τις "παράνομες" προμήθειες στο Δημόσιο θα δημιουργηθεί άλλο σώμα;
Η αστυνομία που θα γίνει "FBI" και αυτή άλλο σώμα;
Έχει εξαγγελθεί και Οικονομική Αστυνομία :"Το νέο σώμα θα λειτουργεί ως οικονομική αστυνομία, στα πρότυπα της αντίστοιχης ιταλικής και θα έχει δικαίωμα ελέγχου σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, ακόμα και σε φυσικά πρόσωπα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να «εξοπλιστεί» με νομοθετικά κατοχυρωμένες αρμοδιότητες".
Κόφτε τις πλάκες και σοβαρευτείτε, γιατί όσα σώματα και να φτιάξετε το κεφάλι είναι ένα.
Δεν μιλάμε για "τσίρκο" όπου ο πραγματευτής φωνάζει "Ελάτε να δείτε το τέρας με τα πολλά σώματα"

Ένα είναι το κεφάλι και αν "βρωμάει" η δεν δουλεύει τα σώματα θα γίνουν "ασώματα"...


Υ.Γ  Στην εβραϊκή και στη χριστιανική παράδοση, "ασώματα" ονομάζονται τα πνεύματα που πλαισιώνουν το Θρόνο του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.