Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009

Μόνο ο Μαλέλης έπαιξε πρώτο το θέμα με τον Παπαδόπουλο


Μόνο το star που όλα τα ΜΜΕ λένε ότι έχει εναλλακτική ενημέρωση, έβαλε πρώτο θέμα την ιεροσυλία στον νεκρό Τάσσο Παπαδόπουλο και την σύληση του τάφου του.
Κανένα άλλο από τα μεγάλα μαγαζιά. Και τελικά ο Μαλέλης είναι ειλικρινής και ξέρει τι κάνει και γιατί. Ας μας πούνε οι άλλοι δ/ντες ειδήσεων όπως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος του mega γιατί υποβάθμισαν τόσο πολύ ένα τεράστιο γεγονός με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και εθνική σημασία. Μέχρι αυτή την ώρα δεν ξέρουμε από ποιους έγινε άρα το θέμα έπρεπε να είναι πρώτο ή δεύτερο πριν ξεκινήσει η συζήτηση της πλάκας με την Λούκα Κατσέλη.

Το ίδιο και το μονοθεματικό δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να χειριστεί τόσο σοβαρά θέματα παρά μόνο πολιτικές κουβεντούλες με την Μακρή και τον Τράγκα. Το...μάπετ σόου.
Το έδωσε το θέμα στο δελτίο β διαλογής που κάνει ο Άκης Παυλόπουλος.

Πλήρης συγκάλυψη του θέματος όταν όλος ο Ελληνισμός σήμερα συζητάει αυτό το θέμα.

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Αυτή είναι η δημοσιογραφία των συμφερόντων. Ούτε τα μεγάλα portal το έπαιξαν εκτός του Νίκου Ευαγγελάτου.

Κοινωνικός ξεπεσμός και σήψη της δημοσιογραφικής τους οικογένειας. Να την χαίρονται τέτοια οικογένεια. Σαν τον ...νονό κατάντησαν όλοι τους.


Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_177.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.