Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

« Ταυτίστηκε η κ. Μπακογιάννη με το σύστημα εξουσίας, το οποίο θύμωσε το Nεοδημοκράτη.»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Θεωρείτε τον εαυτό σας στους χαμένους;»
Α. ΝΑΚΟΣ: « Θεωρώ τον εαυτό μου κερδισμένο, με την έννοια ότι η ΝΔ βγαίνει πολύ ενισχυμένη μέσα από μια διαδικασία, για την οποία, ομολογώ, είχα πολλές επιφυλάξεις. Δόθηκε η ευκαιρία στον σιωπηλό ψηφοφόρο της ΝΔ να εκφραστεί και αυτήν την ευκαιρία δεν θέλησε να την χάσει με τίποτα. Αυτό ήταν πρωτόγνωρο, δεν έχει ξαναγίνει. Ομολογώ ότι ούτε εγώ ούτε και κανείς άλλος μπορούσε να προβλέψει αυτήν την μεγάλη συμμετοχή. Το ενδιαφέρον ήταν πάρα πολύ μεγάλο.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Κατά την γνώμη σας, γιατί δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα η κ. Μπακογιάννη;»
Α. ΝΑΚΟΣ: « Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς άγγιξε περισσότερο τον πληγωμένο νεοδημοκράτη. Νομίζω ότι η κ. Μπακογιάννη, πιθανόν απευθυνόμενη σε ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο δεν θα πήγαινε να ψηφίσει σε κάθε περίπτωση έκανε λάθος. Ταυτίστηκε η κ. Μπακογιάννη με το σύστημα εξουσίας, το οποίο θύμωσε το νεοδημοκράτη.»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Χθες, στη συνάντηση που είχε ο κ. Σαμαράς με τον κ. Παπανδρέου μια χαρακτηριστική φράση που του είπε είναι ότι θα είμαστε πότε μαζί και πότε απέναντι. Πιστεύετε αυτή η φράση μπορεί να βρει χώρο και στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με την κ. Μπακογιάννη;»
Α. ΝΑΚΟΣ: « Ο κ. Σαμαράς μίλησε για ενότητα. Προσδιόρισε ότι να κάνουμε τη ΝΔ τη πολύ μεγάλη, σύγχρονη, ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Αυτή η αναφορά με καλύπτει βεβαίως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.