Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..


Ολα στο Φώς,  Όλα στο διαδίκτυο....
Πότε όμως, μέρα παρά μέρα, "οποτε μας έρθει, όποτε "λάχει";;;
Έχουμε ξαναγράψει για το θέμα, http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/12/briefing.html
αναφερόμενοι στη δημοσίευση των Briefing του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία αλλά και στο link http://www.minpress.gr/minpress/index/information/info-briefings.htm , δεν υπάρχουν αναρτήσεις για 1, 3, 4 Δεκεμβρίου αλλά και για προηγούμενες ημερομηνίες.

Άραγε δεν γίνονται κάθε μέρα Βriefings, η γίνονται και δεν αναρτώνται;
Άν πραγματοποιούνται καθημερινά γιατί δεν υπάρχουν αναρτήσεις, δεδομένου ότι ο Κος Πρωθυπουργός είπε όλα στο Φώς, όλα στο Ίντερνετ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.