Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Γυρίζουν στην Ελλάδα οι έξι Έλληνες ναυαγοί του "Aegean Wind"


Στις Ολλανδικές Αντίλλες μεταβαίνουν δύο αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες της διαδικασίας επαναπατρισμού των έξι Ελλήνων ναυτικών, καθώς και των σορών των τριών άτυχων συναδέλφων τους που βρήκαν, μαζί με έξι αλλοδαπούς τραγικό θάνατο, ανήμερα Χριστούγεννα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φορτηγό πλοίο Aegean Wind.

Σε συνεργασία με τους τεχνικούς επιθεωρητές του Αμερικανικού Νηογνώμονα, πρόκειται επίσης να ερευνήσουν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Στο "Aegean Wind", που μετέφερε σιδηρομετάλλευμα από τη Βραζιλία στο Χιούστον των ΗΠΑ, παραμένει ο πλοίαρχος και πλήρωμα ασφαλείας.
Το πλοίο ρυμουλκείται στο λιμάνι Κουρασάο των Ολλανδικών Αντιλλών και σύμφωνα με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στο Κουρασάο γύρω στις 13.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Aπό: ΕΘΝΟΣONLINE, http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=9138818

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.