Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ... 2009


Σε οριακή κατάσταση επιχειρησιακής αντοχής βρίσκονται εδώ και τρία εικοσιτετράωρα οι αρχές ασφαλείας, με ότι αυτό συνεπάγεται.Εδώ και εβδομάδες Κρατική Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και Ασφάλεια Αττικής συνεργάζονται και είναι εξαιρετικά θορυβημένοι από πληροφορίες που λένε ότι η υποτιθέμενη ανενεργός εδώ και μήνες φράξια των δύο τρομοκρατικών οργανώσεων “Σέχτα” και “Επαναστατικός Αγώνας”, απεργάζονται ύπουλο και βρώμικο σχέδιο δολοφονίας πολιτικού προσώπου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας για τρείς με τέσσερεις πολιτικούς αλλά και για δέκα επιχειρηματίες που υποτίθεται ότι βρίσκονται στο στόχο βίαιης ενέργειας.
Τα πράγματα και η κατάσταση αυτές τις μέρες δεν είναι εύκολη. Από τη μία έχει κινητοποιηθεί όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη του λεκανοπεδίου για τα μέτρα τάξης για τις “μέρες του Αλέξη” και από την άλλη βρίσκονται σε εξέλιξη παρακολουθήσεις

Διαβάστε Αναλυτικά "ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ"


Πηγή: http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6677&Itemid=83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.