Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

"1000 + 1" Συναντήσεις του Πρωθυπουργού...


Στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Λούλα Ντα Σίλβα, τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόριτς Τάντιτς, τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λούις Θαπατέρο, τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόϊκο Μπορίσοφ και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Γιούγκιο Χατογιάμα, τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής, Σαλίμ Φαγιάτ, τον πρόεδρο του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, τον πρωθυπουργό του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι, τον πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούτ Αχμαντινετζάτ, τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Ιγκόρ Ιβανώφ, τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γκέτε Στόλτεμπεργκ, τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Κέβιν Ράϊτ, την πρόεδρο της Φινλανδίας, Τάρια Χάλοουεν, τον εκτελεστικό διευθυντή της Γκρίνπις (Greenpeace), Κούμι Ναίντου, την πρόεδρο της WWF Γιολάντα Κοκομπάτσε μαζί με τον εκπρόσωπο της WWF Hellas, κ. Καράμπελα, και τον διευθυντή της Πρωτοβουλίας για την Κλιματική Αλλαγή, Κιμ Κάρστενσεν.
Στις επαφές του ο πρωθυπουργός συζήτησε κατ' αρχήν για την κλιματική αλλαγή, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα γενικότερης εξωτερικής πολιτικής, ενώ από ελληνικής πλευράς θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός συνομιλεί με όλες τις χώρες, τόσο τις αναπτυγμένες όσο και τις αναπτυσσόμενες.
Επίσης, ο πρωθυπουργός παραχώρησε συνεντεύξεις στα δίκτυα CNBC, Democracy Now, Bloomberg, καθώς και σε σκανδιναβικά τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες, με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων να αφορούν τόσο στην κλιματική αλλαγή όσο και στα οικονομικά της Ελλάδας.

Σχόλιο:
"1000 + 1" Συναντήσεις του Πρωθυπουργού...

Κανέναν Έλληνα, Υπουργό, Υφυπουργό, Γενικό Γραμματέα, βουλευτή, πολίτη πότε θα δει;
Έχουμε καμία εικόνα-πληροφορία, η θα πρέπει να πηγαίνει όποιος θέλει να τον δει στο Αεροδρόμιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.