Σε 1 χρόνο ΘΑ κάνουμε όσα ΔΕΝ έχουν γίνει σε 200....


Απόσπασμα άρθρου "Προχωράμε με βάση όσα ανακοινώσαμε"
(ana-mpa.gr)

Εξ άλλου σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν τη διεξαγωγή μιας απογραφής, από κοινού με τη ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ότι θα σκεφτόταν μια τέτοια πρόταση, ενώ χαρακτήρισε συμπαθητική την αντιπαράθεση με τον αρχηγό της ΝΔ Α.Σαμαρά στην Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Επίσης, ο κ. Παπανδρέου απαντώντας σε ερώτηση για το ύψος των τελών κυκλοφορίας έδειξε να αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών εξετάζονται αλλαγές για τα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την καθυστέρηση στην τοποθέτηση γενικών γραμματέων στα υπουργεία και τόνισε ότι είναι προτιμότερο να περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια.

Σχόλιο:
Καλό κι αυτό ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και πληροφορήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.
Δεν μπορούσαν να τον πληροφορήσουν νωρίτερα... 


Ας περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια!!!
Πέραν όλων των άλλων χαρισμάτων και πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο Κος Πρωθυπουργός, μας προέκυψε και "Χιουμορίστας".
Οι 100 ημέρες του ΠΑΣΟΚ πάνε για 1 χρόνο, που θα ισοδυναμεί  με 200 χρόνια..

 

Σχόλια