Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

To Basket στα Υπουργεία....

Ένα απαραίτητο προσόν για να προσληφθεί κανείς στο Δημόσιο, και ιδιαίτερα σε υψηλόβαθμες θέσεις ως Γενικός Γραμματέας και Διευθυντής, είναι να "παίζει" Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ).
Μάλιστα φίλοι/ες μου μπάσκετ καλά ακούσατε και μάλιστα με έφεση και δεινή ικανότητα στα τρίποντα.

Παράλληλα έχει αρχίσει η μαζική αγορά νέων καλαθιών σκουπιδιών, για τα γραφεία των στελεχών των Υπουργείων.
Τώρα με τις "διαβουλεύσεις" και τον τεράστιο όγκο των σχολίων που υποβάλλονται και στη συνέχεια εκτυπώνονται, είναι αναγκαία στην συνέχεια η επιτελική επεξεργασία τους και η προώθηση τους.

 Η διαδικασία είναι απλή, όλα τα σχόλια εκτυπώνονται και στη συνέχεια προωθούνται στον Προϊστάμενο.  Αυτός με την σειρά του με επιστημονική προσέγγιση, τα μεταμορφώνει σε "μπάλες" και ... ο Αγώνας αρχίζει.

 Σουτ, τρίποντα, καρφώματα,  όλα προωθούνται, όλα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.