Shakira: κορυφαία διεθνής ποπ τραγουδίστρια με βραβείο!!



Μέχρι τη Γερμανία ταξίδεψε λίγες μέρες πριν η εκρηκτική Shakira στη διοργάνωση των βραβείων «Babi Awards».
Κατά την άφιξή της εκεί και όντας κουρασμένη από το πολύωρο ταξίδι της, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της που είχαν σπεύσει για να τη δουν από κοντά και να τους δώσει αυτόγραφα.
Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο της κορυφαίας διεθνής ποπ τραγουδίστριας κάνοντας το κοινό να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της, όταν ανέβηκε στη σκηνή ευχαριστώντας όλους όσους την επέλεξαν.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο αυτό ήταν ακόμα ένα που προστέθηκε στη προσωπική συλλογή της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Από: http://www.i-live.gr/news-shakira-babi-awards/

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.