Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Rihanna: η γυναίκα της χρονιάς για το Glamour

news-rihanna-glamour-woman-of-the-year

Τη Rihanna ανέδειξε γυναίκα της χρονιάς το γνωστό γυναικείο περιοδικό Glamour σε εκδήλωση που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρευρέθηκε στα βραβεία του εν λόγω περιοδικού για τις γυναίκες της χρονιάς , στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, παραλαμβάνοντας το βραβείο της.

H 21χρονη σταρ πόζαρε στους φωτογράφους φορώντας μια υπέροχη λευκή τουαλέτα και αρκετά ευδιάθετη ως γυναίκα της χρονιάς που επέστρεψε στην κορυφή.

Το περιοδικό απένειμε βραβεία σε άλλες 11 γυναίκες που διαπρέπουν η καθεμιά στον τομέα της, ανάμεσα στις οποίες η σχεδιάστρια Stella McCartney, η τενίστρια Serena Williams και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama.

Απο: i-live.gr news http://www.i-live.gr/news-rihanna-glamour-woman-of-the-year/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.