Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Pet Shop Boys: Στην Ελλάδα δυο μέρες πριν τη συναυλία

news-pet-shop-boys-in-greece Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «Pet Shop Boys», κάνοντας πρόβες δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη συναυλία τους στο Metropolitan Expo.
Το συγκρότημα, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες μέρες στην Αθήνα, βγάζοντας φωτογραφίες, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του ουρανού μας και δημοσιεύοντας κάποιες από αυτές στην ιστοσελίδα twitter.

Στη Αθήνα η συναυλία τους θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο νέο συναυλιακό χώρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ στη Θεσσαλονίκη στις 21 Νοεμβρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το διάσημο βρετανικό ντουέτο είναι η Τρίτη φορά που εντάσσει τη χώρα μας σε περιοδεία του, με την τελευταία εμφάνισή τους στην Ελλάδα πριν από εφτά χρόνια.

Aπo: http://www.i-live.gr/news-pet-shop-boys-in-greece-2/

-----------------------------------------------------------------
Και για να θυμoύνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι,  ακούστε τη μεγάλη επιτυχία των Pet Shop Boys: 

It's A Sinhttp://www.youtube.com/watch?v=q8Wvl-3zSvc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.