Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η Olympic Air

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Olympic Air με αφορμή «ανακριβή στοιχεία και δυσφημιστικές εκφράσεις», που, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, περιλαμβάνονται στα χθεσινά και σημερινά δελτία Τύπου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τις άγονες γραμμές. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΥΠΑ, η Olympic Air αποκλείστηκε από τον μίνι διαγωνισμό για την τετράμηνη ανάθεση των άγονων γραμμών «υπό όρους κατά παράβαση των κείμενων κοινοτικών διατάξεων με απαίτηση να γίνουν δεκτοί οι συνδυαστικοί όροι της προσφοράς της». Να σημειωθεί ότι η Ολύμπικ Αΐρ αποκλείστηκε από τον μίνι διαγωνισμό από τις άγονες γραμμές, επειδή δεν κατέθεσε ξεχωριστή προσφορά για κάθε ένα από τα δρομολόγια, αλλά συνδυαστική προσφορά.

Πηγή:<www.ert.gr/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.