OI "MENTALIST" ΤΟΥ URI GELLER ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!














Δείτε αυτή την φωτογραφία και το video του You Tube που ακολουθεί (απο 2.10 - 2.38)
http://www.youtube.com/watch?v=1I-Hc_j5QAY&feature=related
To video είναι από την αντίστοιχη εκπομπή "Τhe next Uri Geller" γερμανικού καναλιού, που παίχτηκε πέρυσι.

Μήπως στο show οι "Mentalist" επικοινωνούν μεταξύ τους και παρουσιάζουν τα ίδια νούμερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό με τα φίδια ?

Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε και παρουσιάσε, πριν απο δυο βδομάδες ένας απο τους υποψήφιους "Uri Geller" στον ΑΝΤ-1, το ίδιο ακριβώς show.












Δείτε τώρα και το Video .....
http://www.youtube.com/watch?v=-E9lHeM-mEA&feature=related

Ελεος!!

Σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο αυτό το "νούμερο" που έχει παρουσιαστεί πρωτίστως σε ξένο κανάλι. Από το Phenomenon έχω δει και άλλο κόλπο που ξαναείδα στην ελληνική τιβι, το σταμάτημα τις καρδιάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.