Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

H Marisa Miller με στολή στρατιωτικού


Αναδημοσίευση από i-live.gr, http://www.i-live.gr/news-marisa-miller-harley-davidson-photoshoot/


"Η Μarisa Miller δεν είναι μόνο μοντέλο και «άγγελος» μόνο της εταιρίας εσωρούχων Victoria Secret καθώς εδώ και μήνες είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Harley Davidson.

Το εντυπωσιακό μοντέλο φωτογραφήθηκε αυτές τις μέρες για την προώθηση της καμπάνιας «Harley Davidson’s Military Appreciation Month», με στολή στρατιωτικού

Το σχόλιο μας για την εν λόγω φωτογράφιση είναι πως αν ο στρατός είχε την εμφάνιση της Marisa τότε όλα θα ήταν πιο ειρηνικά και πιο όμορφα στον κόσμο!!!!"

Εμείς πάλι λέμε ότι αυτές τις υπέροχες πράσινες μηχανές θα πρέπει να προμηθευτεί ο Ελληνικός Στρατός, στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης.

Εξάλλου είναι και υβριδικές, μηχανή και Marisa πάνε μαζί δηλαδή 2 σε 1.

Άντε να δούμε και καμιά πράσινη μηχανή, όχι μόνο πράσινα άλογα !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.