Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

FBI KAI ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΙΝΗΣ


Στις άμεσες προθέσεις της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η Ασφάλεια να αλλάξει ονομασία, να υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό της Αστυνομίας αντί για τους κατά τόπους επικεφαλής και να ασχολείται κυρίως με το οικονομικό και το οργανωμένο έγκλημα σε όλη τη χώρα. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει και τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αποκτώντας έτσι έναν περισσότερο "ομοσπονδιακό" χαρακτήρα στα πρότυπα του FBI.

Τι κάνει όμως το πραγματικό FBI στην Αμερική και με τι είναι επιφορτισμένο:
  • Με την προστασία και την υπεράσπιση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά των τρομοκρατικών απειλών και ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.
  • Τη διατήρηση και επιβολή της ποινικής νομοθεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών
  • Με την παροχή καθοδήγησης και υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης σε ομοσπονδιακές, κρατικές, δημοτικές, και διεθνείς οργανισμούς και εταίρους.
Μιλάμε για άλλα συστήματα και άλλες δομές που δουλεύουν πάνω από 100 χρόνια, σε μια διαφορετική κοινωνία.

Άντε και φτιάξαμε το Ελληνικό FBI, λέμε τώρα, την δουλεία της Πραγματικής Αστυνομίας ποιος θα την αναλάβει, ο αστυνόμος Σαΐνης ή το LAPD (Lekanopedio Atikis Police Department)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.