Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Cinematon: ταινία διάρκειας 6 ημερών


Στη Γαλλία θα προβληθεί η μεγαλύτερη ταινία στον κόσμο που φέρει τον τίτλο «Cinematon»

Πρόκειται για μια ταινία η οποία προβλέπεται να μπει στο ρεκόρ Γκίνες από τη στιγμή που διαρκεί 6 ολόκληρες μέρες.

Η ταινία είναι γυρισμένη από τον Gerard Courant της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησε το 1978 και χρειάστηκε συλλογή υλικού 30 χρόνων για την ολοκλήρωσή της.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως για το σενάριο της ταινίας ο εν λόγω καλλιτέχνης μάζεψε του ς φίλους του και τους ζήτησε να κάνουν ότι θέλουν μπροστά στη κάμερα για τριάμισι λεπτά.

Στόχος του σκηνοθέτη μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία είναι να απαθανατίσει στο φακό, στιγμές και σκέψεις καλλιτεχνών, διασημοτήτων, ανθρώπων του πνεύματος, δημοσιογράφων αλλά και μικρών παιδιών.

Απο: i-live.gr/news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.