Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΓΟΥΤΑ


  

Μαθαίνουμε ότι η Λιάνα Γούτα στηρίζει Αντώνη Σαμαρά. Την είδαμε στο πλευρό του, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Είχε μάλιστα και συνάντησή μαζί του, στην οποία ο Αντώνης την ευχαρίστησε για τη στήριξή της. 

Η Λιάνα Γούτα είναι ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Τεχνοκράτης, Χημικός Μηχανικός, με πολλά χρόνια στην βιομηχανία αλλά και με θητεία Συμβούλου στα θέματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, -από όπου μάλιστα ξεκινά και η γνωριμία με τον Αντώνη Σαμαρά-, πρόκεται για μια νέα γυναίκα, επιστήμονα και επαγγελματία, ηπίων τόνων, με κατεξοχήν κεντρώο, εκσυγχρονιστικό προφίλ, που μάλιστα διακρίνεται για τις παρεμβάσεις της κυρίως στα περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα. Με τον σύγχρονο πολιτικό της λόγο, την συχνή αρθρογραφία της και την πλούσια κοινωνική της δράση διευρύνει το ακροατήριο της ΝΔ. 

Η Λιάνα (http://www.lianagouta.gr/) ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσ/νίκης το 2007. Αν και με προεκλογική εκστρατεία τεσσάρων εβδομάδων, τα είχε πάει... πολύ καλά.
Με τέτοια παραδείγματα αποδεικνύεται ότι ο Σαμαράς δεν έχει πέραση μόνον στους παραδοσιακούς δεξιούς, όπως μερικοί θέλουν να πιστεύουν, αλλά έχει κοινές απόψεις, λόγο και στόχους με ανθρώπους που κουβαλούν έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό αέρα. 

Απο: galazios parathrhths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.