Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ". Οι Τελευταίοι δυο Γενικοί Γραμματείς θα επιλεγούν τα Θεοφάνια


Δέκα νέοι γενικοί γραμματείς των υπουργείων ανακοινώθηκαν.

26 σε σύνολο 88, τα στελέχη των υπουργείων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

Όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μου, με τίτλο Με Γεωμετρική Πρόοδο οι Γενικοί Γραμματείς , με τους ρυθμούς που πάνε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν τελειώσει....
Για να δούμε έχω πέσει μέσα στους υπολογισμούς μου;

Μέχρι σήμερα και σε ένα διάστημα 20 περίπου ημερών, μετά το πέρας υποβολής των περίφημων "βιογραφικών", έχουν επιλεγεί 26 στελέχη. Ήτοι 1,3 ανά ημέρα. Αν λάβουμε υπόψη ότι υπολείπονται ακόμη 62 στελέχη (88-26), απαιτούνται άλλες 48 ημέρες !!!!
Το οποίο σημαίνει ότι τα Θεοφάνια (Τα φώτα), θα μας αλλάξουν τα φώτα, συγγνώμη θα έχουμε τελειώσει με το σήριαλ των Γραμματέων!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τελευταίοι Γενικοί Γραμματείς θα επιλεγούν ως εξης:
- o ένας θα είναι αυτός που θα "πιάσει" πρώτος τον σταυρό.
- και ο τελευταίος θα είναι εκείνος πάνω στο κεφάλι του οποίου, θα καθίσει το "περιστέρι".

Ελπίζω το περιστέρι, να μην πάει πάλι στον Κο Γ. Καρατζαφέρη!!!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.