Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Καλη Όρεξη


Ένας γιγαντιαίος κεφτές προσγειώθηκε στην Ανατολική Ακτή.
Ο Matthew Mitnitsky, ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου Eatery Nonni στο Κόνκορντ, δήλωσε την Κυριακή ότι ο κεφτές 120 kg που έφτιαξε, θεωρήθηκε ο μεγαλύτερος στον κόσμο μετά από τη ζύγιση που έγινε από αρμόδια κρατική υπηρεσία.

Το βιβλίο Γκίνες των επίσημων World Records επιβεβαίωσαν ότι ο κεφτές είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Το παλιό ρεκόρ κεφτέ των 110 kg είχε καταγαφεί ένα μήνα πριν στο Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.