Πολύς κόσμος στην Λάρισα για τον Σαμαρά



Λάρισα σ’  ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποδοχή σου. Ειλικρινά δεν θα το ξεχάσω ποτέ“. Με την φράση αυτή ξεκίνησε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, απευθυνόμενος σε χιλιάδες Λαρισαίους που έδωσαν το παρών. Παράλληλα, απηύθηνε προσκλητήριο συμμετοχής στην ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής προς όλους, τονίζοντας ότι όσο περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα προσδώσουν στην νέα ηγεσία του κόμματος. «Να πλημμυρίσουμε τις κάλπες», τονισε χαρακτηριστικά, «και την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μία ενωμένη γροθιά, είτε εκλεγεί η Ντόρα, είτε ο Παναγιώτης, είτε ο Αντώνης», για να σημειώσει:
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ήταν ο βασικός άξονας της ομιλίας του δίνοντας με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά το στίγμα της επόμενης μέρας, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να πάει στις κάλπες και με τον τρόπο αυτό να δώσει μια διπλή απάντηση τόσο στους μηχανισμούς όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς κάλεσε τη νεολαία στην πρώτη γραμμή του αγώνα αλλά και της επόμενης μέρας και τόνισε χαρακτηριστικά:





 ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 ΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
 ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΕΙΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
 ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Όλοι μαζί θα φτιάξουμε μια δυνατή, σύγχρονη παράταξη η οποία θα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και όχι έναν ιδεατό κόσμο.
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
 ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
 Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για την αγροτική οικονομία τονίζοντας πως δεν μπορεί το αγροτικό προϊών να φεύγει από το χωράφι με μια τιμή και να καταλήγει στον καταναλωτή με μια τιμή δεκαπλάσια.
Ο Αντώνης Σαμαράς εστειλε ένα μήνυμα προς τους «νεοφιλελεύθερους», τονίζοντας ότι αυτό που ο ίδιος ζητάει και θα επιδιώξει είναι η διάχυση του εισοδήματος από πάνω προς τα κάτω: «Όχι σαν τους νεοφιλελεύθερους που θέλουν οι πολλοί να δημιουργούν και οι λίγοι να εισπράττουν», είπε.
 Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ αναφέρθηκε και στην Αριστερά, με αφορμή τα θέματα της ιδεολογίας. Η αριστερά, είπε, “νομίζει ότι έχει το αποκλειστικό προνόμιο να κρίνει, λες και είναι αλάνθαστη. Ε, λοιπόν, δεν έχει το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας. Κοινωνική ευαισθησία έχουμε και εμείς”.

Από Factorx | Κυρ. 22 Νοε 2009, 16:58 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Σχόλια