Οι Εντιμότατοι Φίλοι μου ή Ένας Φίλος ήρθε απόψε απ τα παλιά..


Οι εντιμότατοι φίλοι μου ή πές μου το Φίλο σου να σου ποιός είσαι
Η φιλική εταιρεία, ο φίλος τον φίλο ....

Πολλά έχουν γραφτεί για τους φίλους και τις παρέες και για τη δύναμη και την σπουδαιότητα της φιλίας.
Αλλά εδώ μιλάμε για την διακυβέρνηση της χώρας, μιλάμε για τους Άριστους και όχι για τους Αρεστούς.

Καλή η φιλία δεν λέω, αλλά θα πρέπει οι Κοι του ΠΑΣΟΚ να σέβονται και να αναγνωρίζουν τις αξίες, την αξιοκρατία, τα προσόντα, τις ικανότητες και τα όσα προεκλογικά είχαν προ αναγγείλει.

Αν δεν τα πίστευαν ας μην τα έλεγαν, αλλά μιας και τα είπαν καλό θα είναι να τα τηρήσουν και να μην μας απασχολούν άλλο με τα ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας αφιερώσω ένα υπέροχο τραγουδάκι του Σώτου Παναγόπουλου "ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ"

http://www.youtube.com/watch?v=vxF589hK-5Y

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.