Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΤΗ
(Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Είσαστε Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Προτίθεστε, ως κόμμα, να φέρετε στη Βουλή υποθέσεις πού έχετε χαρακτηρίσει, στο παρελθόν, «σκάνδαλα», ποια και πότε; Πρέπει να συζητηθούν σε Εξεταστική Επιτροπή οι ευθύνες για την παραποίηση στοιχείων της οικονομίας;

    ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Το ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευθεί πως θα αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες για όλα τα σκάνδαλα που σημάδεψαν το δημόσιο βίο τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε πολιτικές επιλογές για τις οποίες ο ελληνικός λαός θα πληρώνει για χρόνια. Εμείς επιμένουμε στην πλήρη διαφάνεια.

Πηγή: http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8162131
------------------------------------------------------------------
Συμφωνούμε και Περιμένουμε Κε Παπουτσή.
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!
ΟΛΑ ΟΜΩΣ....
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.