Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

Είμαστε Πλούσιοι και δεν το Ξέραμε......


Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα βάλει τέλος στη φαυλοκρατία και προειδοποιεί τους πλουσίους ότι επί ΠΑΣΟΚ θα πληρώνουν περισσότερο, προς όφελος των φτωχότερων.
 Αυτά δήλωσε ο Κος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Με τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε χθες ο κ. Παπανδρέου καταλάβαμε, επιτέλους, ποιοι κατά τη γνώμη του ίδιου και της Κυβέρνησής του είναι πλούσιοι στην Ελλάδα: Είναι οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι που παίρνουν, μεικτά, 2000 ευρώ το μήνα! (Πρ. Παυλόπουλος στον Real FM)


Αυτά μας είπε ο Παυλόπουλος, αλλά εμείς θέλουμε κάποιος απ την Κυβέρνηση να μας πεί ποιοι  θεωρούνται πλούσιοι και ποιό είναι το μηνιαίο τους εισόδημα.

Τέλος πάντων επειδή δεν βγάζουμε άκρη απο τους επίσημους-κρατικούς φορείς και επειδή υπάρχει έντονη ανησυχία και ενδιαφέρον...
Σας δίνουμε σε αποκλειστικότητα,  την δυνατότητα να μάθετε με σιγουριά αν είστε πλουσιοι.
Κάνε κλικ στο σύνδεσμο, βάλε πόσα παίρνεις τον χρόνο σε ευρώ,  και μάθε πόσο πλούσιος είσαι. 
http://globalrichlist.com/index.php

Μάλλον αυτό το σύδεσμο θα βρήκαν στο ΠΑΣΟΚ και θεωρούν όσους έχουν μηνιαίο εισόδημα 2000 ευρώ πλούσιους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.