Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Φοβούνται μη τους μείνουνε αμανάτι τα εμβόλια;

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και περισσότερο μου φαίνεται ότι και τούτοι, μια από τα ίδια είναι. Σχεδιασμός στο πόδι και ανάλογα με το πώς μας "κάτσει η μπίλια" κάνουμε.

Ήξεραν από την αρχή ότι θα μιλάγαμε για "Πανδημία" και γιαυτό άλλωστε το ονόμασαν "Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ Γρίπης". Δεν είναι ότι περίμεναν κάποια σποραδικά περιστατικά και τους ανατράπηκαν τα σχέδια...

Αρχικά λοιπόν είχαν πει ότι θα κλείνει ένα σχολικό τμήμα, εάν υπάρχουν 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα (στο τμήμα, όχι διάσπαρτα στο σχολείο) και το υπόλοιπο σχολείο θα λειτουργεί κανονικά.

Σήμερα, δεν ξέρω γιατί και κάτω από ποια πίεση, το άλλαξαν αυτό και αποφάσισαν "μια σχολική τάξη θα κλείνει όταν απουσιάζουν τουλάχιστον 4 μαθητές με συμπτώματα γρίπης ενώ «λουκέτο» θα μπαίνει σε όλο το σχολείο σε περίπτωση που το 1/3 των τμημάτων είναι κλειστό. Σε επίπεδο νομαρχίας, εάν το 1/3 των σχολείων είναι κλειστό, τότε όλα τα σχολεία του νομού θα αναστέλλουν προσωρινά την λειτουργία τους."

Τέρμα δηλαδή... και το 6 και τα επιβεβαιωμένα. Τώρα αρκούν 4 μαθητές με συμπτώματα γρίπης. Αρκεί λοιπόν 4 μαθητές να έχουν συνάχι, βήχα και λίγο πυρετό, όλα τα συμπτώματα δηλαδή ενός απλού κρυολογήματος, για να κλείσει το τμήμα.
Καλά, για το άλλο το μνημειώδες, όπου "Σε επίπεδο νομαρχίας, εάν το 1/3 των σχολείων είναι κλειστό, τότε όλα τα σχολεία του νομού θα αναστέλλουν προσωρινά την λειτουργία τους.", σε αυτό δεν έχω να πω τίποτε, μένω άλαλος και τους θαυμάζω!!!

Βρε, μπας και φοβούνται μη τους μείνουνε αμανάτι τα εμβόλια και σκέφτηκαν πονηρά να ρίξουν ένα γερό ταρακούνημα, μπας και τσιμπήσει κανένας;
Μπααααααααα, αυτά τα έκαναν τα λαμόγια της Ν.Δ., τώρα άλλαξαν τα πράγματα...


Απο: apneagr, http://apneagr.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.