Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Ερώτημα:«Τα λεφτά υπάρχουν;» … Απάντηση:«ΝΑΙ υπάρχουν»!

 


Μέσα σε λίγες μέρες έχουν ανατραπεί τα πάντα στους δείκτες της ελληνικής οικονομίας.

Πλασματικά φυσικά και προς το χειρότερο γιατί έτσι θα περάσουν ευκολότερα η καταιγίδα φόρων της κυβέρνησης. Το έλλειμμα οδεύει στο 12,5% με ένα απλό τρικ. Φουσκώνοντας τις δαπάνες του τρέχοντος Προϋπολογισμού, ακυρώνοντας εισπρακτικά μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης και μεταφέροντας εισπράξεις στον επόμενο Προϋπολογισμό!
Οι Βρυξέλλες έχουν (έτσι ακούγεται) εκνευριστεί πάρα πολύ με τα τερτίπια της Ελλάδας. Αυτοί ξέρετε δεν βλέπουν Πασόκ ή ΝΔ. Βλέπουν Ελλάδα. Τελικά η προεκλογική υπόσχεση για αναδιαν
ομή του πλούτου, αναβάλλεται και προβλέπεται φοροκαταιγίδα.

Άρα τα λεφτά υπάρχουν ……. Στο βαλάντιο των εργαζομένων, των μισθωτών και των συνταξιούχων. Εκεί «υπάρχουν τα λεφτά»!!! Και από εκεί θα τα πάρει ο Γιώργος ο πονηρός. Ούτε από τους πλούσιους, ούτε από τις αναδιανομές, ούτε από περικοπές στο δημόσιο όπως έλεγε προεκλογικά….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.