Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Πειρατές Εναντίον Ελληνικών Πλοίων

Πειρατές έχουν κατασχέσει ένα ελληνικό φορτηγό πλοίο με πλήρωμα Ουκρανούς και Φιλιππινέζους, στην Αφρική 520 χιλιόμετρα ανατολικά της ακτής της Τανζανίας

Το πλοίο Delvina, μετέφερε φορτίο με σιτάρι και κατευθυνόταν από τη Μεσόγειο προς της Μομπάσα της Κένυα.

Η Ακτοφυλακή δεν είχε καμία επαφή με το πλοίο, μετά το σήμα- συναγερμό που έστειλε το πλήρωμα.

Το πλοίο είναι Ελληνικής ιδιοκτησίας και φέρει σημαία Marshall Islands.

Ένα άλλο Ελληνικό πλοίο υπό Παναμαική σημαία, το Theophoros, δέχθηκε επίθεση νωρίς σήμερα το πρωί στον Κόλπο του Άντεν, αλλά το πλήρωμα απώθησε τους επιτιθέμενους με εκτοξευτήρες ύδατος. Το Theophoros συνέχισε την πορεία του προς το Χονγκ Κονγκ, συνοδευόμενο από δύο πολεμικά πλοία της διεθνούς δύναμης καταστολής της πειρατείας στην περιοχή.

Agence France-Presse

November 05, 2009 10:54 pm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.