Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Με Γεωμετρική Πρόοδο οι Γενικοί ΓραμματείςΑνακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων γενικών γραμματέων των υπουργείων από την κυβέρνηση. Οκτώ ονόματα ονόματα αυτή τη φορά, οκτώ νέοι γενικοί γραμματείς.

"Η ακολουθία της οποίας κάθε όρος προκύπτει από τον προηγούμενο εάν πολλαπλασιάσουμε με τον ίδιο μη μηδενικό σταθερό αριθμό λ, λέγεται γεωμετρική πρόοδος".

Τώρα που το σκέφτομαι ο τρόπος που επιλέγονται και ανακοινώνται ακολουθεί γεωμετρική πρόδο με βάση το 2. Πιο συγκεκριμένα την 1η εβδομάδα είχαμε έναν γραμματέα, την 2η δυο, την 3η τέσσερεις και χτές οκτώ.

Μια χαρά πάμε, υπάρχει σχέδιο, υπάρχει φόρμουλα και όλα γίνονται με μαθηματική ακρίβεια.

Άρα λοιπόν την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να περιμένουμε άλλους 16 και όπως πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε τελείωσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.