ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ...

Αυτά ζήτησε μεταξύ άλλων ο Κος Πρωθυπουργός, σύμφωνα με άρθρο της "Καθημερινής"
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_07/10/2009_300991

"Εμείς, συνέχισε, ο κ. Παπανδρέου, εννοούμε αυτό που είπαμε προεκλογικά, πρώτα ο πολίτης, και δεν το εννοούμε πελατειακά αλλά εννοούμε μια ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, χωρίς κομματικές ή άλλες διακρίσεις."

"Ζήτησε επίσης από τους υπουργούς να μην κρύβουν τα προβλήματα από το λαό, να μην κρύβονται οι ίδιοι και να μην φορτώνουν τα προβλήματα σε άλλους. Αντίθετα, είπε, πρέπει να αναδεικνύονται όλες οι πτυχές των προβλημάτων μέσα από συνεχή διαβούλευση."
"Επισήμανε επίσης ότι ο κομματισμός στη διοίκηση είναι η πιο μεγάλη τροχοπέδη για έναν υπουργό. "

"Ο πρωθυπουργός επανήλθε στο θέμα των 100 πρώτων ημερών, τονίζοντας ότι ο χρόνος αυτός θα είναι καθοριστικός για την κυβέρνηση και την πορεία της χώρας, καθώς θα επιχειρηθούν μεγάλες τομές και θα ληφθούν δύσκολες αποφάσεις. Γι αυτό, τόνισε, πρέπει να έχουμε απόλυτη προσήλωση στους στόχους μας."

Τι έχει συμβεί απ' όλα αυτά άραγε στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης?
Τι γίνεται με τον κομματισμό στην διοίκηση (βλέπε Γενικούς Γραμματείς)?
Σε ποιά φάση βρίσκεται το πρόγραμμα των 100 ημερών, είμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων?
Που βρίσκεται ο πολίτης ?
Πρώτα ο πολίτης. Πρώτος θα πληρώσει την κατάργηση της απόσυρσης, την κατάργηση του ΕΤΑΚ, τα νέα "Πράσινα" τέλη κυκλοφορίας .

Α όλα κι όλα πρώτα ο Πολίτης θα πληρώσει !!!

Σχόλια

  1. Απλά σας υπενθυμίζω
    ότι ούτε καν η Α' Σύνοδος της Βουλής
    δεν έχει αρχίσει...
    Στα δημοκρατικά πολιτεύματα,
    οι πολιτικές αποφάσεις – ξέρετε –
    δεν λαμβάνονται και δεν υλοποιούνται
    στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών,
    αλλά στο Κοινοβούλιο…
    Εκτός και έχετε εθιστεί
    Από την επί μήνες αγρανάπαυση της Βουλής
    ελέω Κώστα Καραμανλή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.