ΝΔ: Συμφωνία των τριών υποψηφίων για τα διαδικαστικά

 
Με συμφωνία για όλα τα διαδικαστικά θέματα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνάντηση των τριών υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα, το γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη και το γενικό διευθυντή της ΝΔ Μενέλαο Δασκαλάκη.
Για συνάντηση ευθύνης έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο κ. Σιούφας, κατά την οποία όπως είπε, «εξετάσαμε την όλη πορεία μέχρι την Κυριακή, όπου η ΝΔ κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εκλογή αρχηγού από τη λαϊκή της βάση».
Όπως έκανε γνωστό, οι υποψήφιοι συμφώνησαν σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκλογή και για την πρώτη Κυριακή και για την επόμενη, εφόσον χρειαστεί.
Από την πλευρά της, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και ότι υπήρξε συμφωνία σε όλα μεταξύ των υποψηφίων. «Καλούμε όλες τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες να συμμετέχουν. Είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση η εκλογή αρχηγού. Με τη συνεργασία όλων όλα θα πάνε καλά».
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο επαναληπτικής εκλογής, η κ. Μπακογιάννη αρκέστηκε να πει πως «θα μιλήσει ο λαός».
«Συνεργαστήκαμε άριστα σε όλα τα θέματα. Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή ... Εείναι μια γιορτή δημοκρατίας της ΝΔ», υπογράμμισε με τη σειρά του ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ερωτηθείς αν θα χρειαστεί και δεύτερη Κυριακή, απάντησε ότι αυτά θα τα αποφασίσει ο κόσμος.
«Συνυπογράφω σε όλα, ενωμένοι μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απο:  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1745610

Σχόλια