Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Η Διαδικασία Επιλογής των Γραμματέων Προχωράει !!!
 Απόσπασμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (19 Νοε. 09).

http://www.minpress.gr/minpress/index/information/info-briefings.htm

ΜΙΧΑΗΛ: Πότε θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της στελέχωσης τουλάχιστον σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Θα συνεχίσω να απαντάω με τον τρόπο που απαντώ κάθε μέρα. Η διαδικασία προχωράει. Η διαδικασία για μας έχει πολύ μεγάλη σημασία, το αποτέλεσμα επίσης. 

'Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε ..
Η διαδικασία προχωράει αλλά  με ρυθμούς χελώνας.
Τα προβλήματα είναι εδώ υπαρκτά Κοι του ΠΑΣΟΚ, δεν γίνεται και δεν μπορούν να περιμένουν.
Πρέπει να το καταλάβετε όσο είναι νωρίς και όχι να μας λέτε για την διαδικασία και το αποτέλεσμα.
Αυτό είναι το πρόβλημα, αποτέλεσμα δεν βλέπουμε, λύσεις δεν βλέπουμε, γενικά δεν βλέπουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.