Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Πέντε ημέρες στον Αγιο Δομίνικο!


 
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (18 Nοε.09)

   σελ.5 θέμα «Πέντε ημέρες στον Αγιο Δομίνικο!»

Δεν είναι μόνο υπερκινητικός χωρίς τελικά σπουδαία αποτελέσματα. Ασχολείται πολύ λίγο με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας τα δύσκολα και σοβαρά. Μια σειρά από ταξίδια στο εξωτερικό στο νέο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Στις 18-19 Νοεμβρίου θα βρεξεί στις Βρυξέλλες για να πάρει μέρος στη Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Κατόπιν θα πραγματοποιήσει πενθήμερο ταξίδι στον Αγιο Δομίνικο από 20 -25 Νοεμβρίου (τρείς κι ο κούκος τελικά και ελάχιστης σημασίας) του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.Αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της Ελλάδας και την κυβέρνηση ακέφαλη και ασυντόνιστη.

Θα ακολουθήσουν λέει και άλλα ταξίδια τον Δεκέμβριο με απουσίες εκτός Ελλαδος και εκτός κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (18 Nοε.09)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.