Μεγάλη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας


Αντ. Σαμαράς

«Νικήσαμε όλοι, δεν ήμασταν αντίπαλοι μέχρι σήμερα, πολύ περισσότερο δεν είμαστε αντίπαλοι από δω και μπρος», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε ότι ξεχνά τι ψήφισαν τα στελέχη και σβήνει με σφουγγάρι τα όσα ειπώθηκαν προεκλογικά. Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι δεν θα ανεχτεί την οποιαδήποτε  υπονόμευση από δω και μπρος.
Ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε τη διεξαγωγή συνεδρίου θέσεων και αρχών της ΝΔ μέσα στους επόμενους μήνες, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλους τους απλούς νεοδημοκράτες «να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας».

Η Ντόρα Μπακογιάννη
έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Σαμαρά, στέλνοντας μήνυμα ενότητας: «Σήμερα η βάση της Νέας Δημοκρατίας εξέλεξε το νέο αρχηγό του κόμματος. Η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή και θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκρατών που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Επικοινώνησα ήδη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον συνεχάρην για την εκλογή του και συγχαίρω και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον αγώνα του. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των νεοδημοκρατών που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή τη διαδικασία. Τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα κομματικά στελέχη, τα στελέχη της αυτοδιοίκησης τους συνδικαλιστές τους ΟΝΝΕΔίτες και όλα τα άλλα στελέχη που στάθηκαν δίπλα μου. Η στήριξη τους με συγκίνησε, μου έδωσε δύναμη και ήταν για μένα πολύ τιμητική. Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα δημοκρατία πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να γίνει ένα σύγχρονο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μπακογιάννη έσπευσε να συγχαρεί τον κ. Σαμαρά λίγα λεπτά μετά τη μία το πρωί, πριν από την  ανακοίνωση επίσημου αποτελέσματος από την εφορευτική επιτροπή.

Τα συγχαρητήρια στον Αντ. Σαμαρά για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΝΔ εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο Π. Ψωμιάδης, ενώ παράλληλα συγχαίρει και τη Ντ. Μπακογιάννη για την ενωτική της στάση. «Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κομματαρχών να με ισοπεδώσουν, από σήμερα ο απλός νεοδημοκράτης θα έχει πλέον πιο δυνατή φωνή.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, νοσηλεύεται με συμπτώματα πνευμονίας.


Πηγή: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=894011&cid=1

Σχόλια