Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Γ.Γ. Μεταφορών & Επικοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων


Χάρης Τσιόκας...

Ο κύριος αυτός που ήταν και στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ... και πέρασε αξιοκρατικότατα από την διαδικασία του φανταστικού πρωθυπουργούλη μας στο opengov.gr, είχε, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε μια πολύ ωραία συμπεριφορά με διπλοπαρκάρισμα, παρακώλυση συγκοινωνίας και ίσως διάφορα άλλα. Στο βιογραφικό του το έβαλε άραγε;

Διαβάστε και θαυμάστε στο blog frappelections.

Να παραιτηθεί αμέσως ο κύριος αυτός ή να μας δείξει το απόκομμα από την κλήση του. Αν δεν έφαγε κλήση, να του σταλεί άμεσα και να παραιτηθεί. Το απαιτεί το συμβόλαιο που έκανε μαζί μας ο Γιώργος Παπανδρέου. Η δέσμευσή του πρέπει να γίνει πράξη. Διαφορετικά είναι συνένοχος.

Ήθελα να 'ξερα. ΑΝ δεν τους επέλεγαν από το opengov.gr, πόσο χειρότερες θα μπορούσε να είναι οι επιλογές τους; Γιατί τώρα υποτίθεται ότι έχουν επιλέξει τους.... καλύτερους!!! Φανταστείτε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.