Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

Αντ. Σαμαράς: Σε άλλα θα είμαστε μαζί και σε άλλα απέναντι


«Σε άλλα θα είμαστε μαζί και σε άλλα απέναντι», δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως εξήγησε, «μαζί θα είμαστε γιατί υπηρετούμε τον ίδιο στόχο, την ευημερία των πολιτών», ενώ «απέναντι γιατί υπηρετούμε μια άλλη ιδεολογία και γιατί αυτός είναι και ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Στη διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά «τα καλύτερα και για την πατρίδα, γιατί είναι σημαντικός ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και τόνισε ότι «χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη διαδικασία που ακολουθήσατε».
«Προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία και στα εθνικά θέματα, γιατί έχουν διογκωθεί τα προβλήματα και χρειάζεται διάλογος και συναίνεση» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου και σημείωσε ότι «ο δικός μας συνταγματικός ρόλος μας υποχρεώνει να έχουμε αυτές τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της κυβέρνησης».
«Ανάλογα τα θέματα, είμαστε πότε μαζί και πότε απέναντι. Μαζί γιατί υπηρετούμε την ίδια κοινωνία, απέναντι γιατί υπηρετούμε διαφορετικές ιδεολογίες. Και αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.

Από: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1748679


Σχόλιο:
Απ ότι καταλάβατε, ιδέα δεν είχε ο Εκπρόσωπος Τύπου Κος Πεταλωτής, για την πρόσκληση Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Κος Πεταλωτής, ακόμα περιμένει την ανακοίνωση... (http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/11/30-2009.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.