Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

Έφεδρος Αμερικάνος πεζοναύτης κατηγορείται για επίθεση σε Έλληνα ιερέα


TAMPA, Florida - Ένας έφεδρος Πεζοναυτης επιτεθηκε σε έναν ελληνα ορθόδοξο ιερέα νομίζοντας ότι ήταν τρομοκράτης.

Ο Jasen Δ. Μπρους στην Τάμπα,τη Δευτέρα το βράδυ, φέρεται ότι χτύπησε τον 29άχρονο Αλέξιο Μαράκη στο κεφάλι με ένα σίδερο. Οι αστυνομικοί που παρενέβησαν τον κυνήγησαν τρία τετράγωνα για να τον συλλάβουν.

Ο Μαράκης, ένας Έλληνας ορθόδοξος ιερέας, επισκέπτης από την Κρήτη, είπε στην αστυνομία ότι είχε σταματήσει να ζητήσει από τον 28άχρονο δράστη βοήθεια, γιατί είχε χαθεί στο κέντρο της Τάμπα. Μόλις είχε τελειώσει μια "ευλογία" και πήρε λάθος αυτοκινητόδρομο

Ο Μαράκης πλησίασε τον Bruce (έφεδρο Πεζοναύτη) και του είπε"Please, please help," με τα περιορισμένα αγγλικά του.

Bruce τράβηξε ένα σίδερο και επιτέθηκε στον ιερέα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στη συνέχεια ο Bruce κάλεσε το 911 και άρχισε να κυνηγά τονΜαράκη. Στην αστυνομία είπε ότι ένας άνθρωπος με αραβιή προφορά ήθελε να τον ληστέψει. Μάλιστα δε ο Bruce ανέφερε ότι ο Μαράκης έμοιαζε με τρομοκράτη.

Ο πεζοναύτης φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι άκουσε τον Μαράκη να φωνάζει, "Allahu Akbar!" στα Αραβικά "Ο Θεός είναι μεγάλος».

Ο Μαράκης ωστόσο δεν μιλάει αραβικά, μιλάει μόνο ελληνικά.


Τρ. 10 ΝοεμβρίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.