Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Έλληνες Φοιτητές "Διαλύουν" αυτοκίνητο για να βοηθήσουν Παιδιά


Ανυποψίαστοι φοιτητές έγιναν θεατές και συμμετέχοντες σε καταστροφή παλιών αυτοκινήτων.

Η πανεστημιακή Αδελφότητα AΩΤ και ΧΩ προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν 500 $ για το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Κάνε μια Ευχή", αφήνοντας φοιτητές πληρώσουν για να συνθλίψουν ένα αυτοκίνητο "δωρεά" εταιρείας.

Ο έρανος και η συγκέντρωση χρημάτων ήταν για καλό σκοπό, είπε ο Justin Bogardus, πρόεδρος της αδελφότητας AΤΩ.

Η διάλυση του αυτοκίνητο έλαβε χώρα από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. την Τετάρτη, σε πανεπιστημίο του Β. Τέξας, έξω από το κτίριο Information Sciences.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.