Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

ΘΑ ΦΑΜΕ, ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ .....

Γεύμα εργασίας ΑΝΥΠΕΞ, κ. Δ. Δρούτσα, με τον Υπ. Επικρατείας Τουρκίας και κύριο διαπραγματευτή με ΕΕ, κ. E. Bagis (ΥΠΕΞ, 5/11-14:45)


Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 14:45 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δρούτσας, θα παραθέσει γεύμα εργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών στον Υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας και κύριο διαπραγματευτή με την Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Egemen Bagis, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας (Ακαδημίας 1, 7ος όροφος).

Δεν μάθαμε όμως ποιό ήταν το Menu, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ένα όμως είναι σίγουρο ότι θα πέρασαν καλά (Tamam στα Τουρκικά).

Θα υπάρξει καμιά ανακοίνωση γιατί δεν είδαμε-ακούσαμε κάτι σχετικό .
Πως "πηγε" ?
Είμαστε σε καλό δρόμο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.