Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Μη μου τους Κύκλους Τάραττε


Σύμφωνα με την παράδοση, όταν η πόλη μετά από τριετή αντίσταση των Ελλήνων κατελήφθη με προδοσία, ένας Ρωμαίος στρατιώτης σκότωσε τον Έλληνα επιστήμονα, ενώ αυτός ήταν προσηλωμένος σε κάποιο γεωμετρικό πρόβλημα . "ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΎΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ" πρόλαβε να του απαντήσει ο Έλληνας επιστήμονας...

Έκφραση ευγένειας όταν βρίσκεσαι αποσυνδεδεμένος από τα δρώμενα γύρω σου, όταν έχεις κατεβάσει ασφάλειες και ρολά για να βρει το μυαλό σου λίγη ησυχία, και γενικά όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνα και δεν θέλεις να σου τη χαλάσουν. ( http://www.slang.gr/lemma/show/mi_mou_tous_kuklous_taratte_9533/)

Είχε δουλεία όμως ο Αρχιμήδης έλυνε κάποιο πρόβλημα και ήταν έτοιμος να δώσει και να προσφέρει για μια ακόμη φορά κάτι καινούργιο, μεγάλο και καινοτόμο στην κοινωνία.

Ήταν έτοιμος να δημιουργήσει όπως έκανε πάντα και ήθελε να είναι απερίσπαστος στο έργο του.
Λέτε να μας ετοιμάζει κάτι παρόμοιο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ?
Μήπως ετοιμάζουν κάτι μεγάλο και το επεξεργάζονται εν πλήρη ηρεμία?

Για αυτό δεν τους ενοχλεί κανείς ούτε από την αντιπολίτευση, άλλα ούτε και απ τα ΜΜΕ.
Μάλλον αυτοί κάτι θα ξέρουν, μιας και οι δημοσιογράφοι έχουν πάντα πληροφόρηση και πάντα έγκαιρη και έγκυρη.

Πάντως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι να πετάξουμε καμιά πέτρα και να ταράξουμε τα ήρεμα νερά, ή μήπως να περιμένουμε και να κάνουμε ΗΣΥΧΙΑ....

Μη μου τους κύκλους ΤΑΡΑΤΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.