Συμπληρώνεται το παζλ στο Μαξίμου


Συμπληρώνεται το παζλ στο Μαξίμου
Ο ρόλος των Παμπούκη, Πάγκαλου, Αθανασάκη – Οριστικοποιούνται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού – Ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο

(Του Κ.Π. Παπαδιοχου)

Hμερομηνία δημοσίευσης: 01-11-09/ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


"Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη από την προπερασμένη Παρασκευή στους υπουργούς είχαν σταλεί από το Μέγαρο Μαξίμου οι «μικρές λίστες» με τα ονόματα των υποψηφίων, όμως μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας που πέρασε αρκετοί εξ' αυτών δεν είχαν γνωστοποιήσει τις τελικές τους αποφάσεις. Καθοριστικό ρόλο σε τούτο έπαιξε ότι ορισμένοι αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν αρχικές τους επιλογές λόγω της αναίτιας επίθεσης που δέχθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης για την τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα, ενώ άλλοι δεν έμειναν «ικανοποιημένοι» από τις προτάσεις που τους εστάλησαν. Σε κάθε περίπτωση, απόφαση του κ. Γ. Παπανδρέου είναι εντός της τρέχουσας εβδομάδας η εκρεμμότητα με τους γενικούς γραμματείς να έχει ολοκληρωθεί και ήδη ακούγονται τα ονόματα των κ. Στεφάνου για το Εσωτερικών, Πλασκοβίτη, Μπατζελή, Απέργη για το Οικονομικών, Δρυμούση για το Οικονομίας, Δραγώνα και Κιουλαϊδή για το Παιδείας, Δημόπουλου για το Υγείας, Αλεξανδρή για το Εργασίας, Μπεριάτου και Κάτσικα για το Υποδομών και Νέρη και Παταβούκα για το Πολιτισμού."

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σχετικό άρθρο της Καθημερινής.
Ποιος είναι ο Κος Δρυμούσης που φέρεται ως Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας?
Αληθεύει η πληροφορία ότι, αμέσως μετά τις εκλογές παρουσιάσθηκε αυτόκλητα στο Υπουργείο και όλοι τον αποκαλούσαν Κύριε Γενικέ?

Προφανώς θα είχε στείλει το βιογραφικό απο πριν και πήγε για να εξοικειωθεί με το περιβάλλον.

Βρε που πάμε?

Σχόλια