Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

BACK TO THE FUTURE
"Back to the Future" θα μπορούσε να είχε κάνει, ένας υποψήφιος αντικαταστάτης του Uri Geller.
 Πιο συγκεκριμένα ένα χρόνο πριν στην εκπομπή "The next Uri Geller" σε Γερμανικό κανάλι, ένας υποψήφιος "μεταφέρθηκε στο μέλλον στον ΑΝΤ-1 " και στην αντίστοιχη εκπομπή του Σαββάτου (31 Οκτ) .
Δείτε και το σχετικό Video.


http://www.youtube.com/watch?v=-E9lHeM-mEA&feature=related
 

Είδε το "show"με τα φίδια γύρισε πίσω και εκτέλεσε το ίδιο ακριβώς αποδεικνύοντας περίτρανα, τις ειδικές ικανότητες των Mentalist.


Δείτε τώρα το video του Υou Tube που ακολουθεί από απο 2.10 - 2.38 , δείτε τα πυθάρια με τα φίδια και συγκρίνετέ το με αυτό που είδατε το Σάββατο 31 Οκτ. στον ΑΝΤ-1.


http://www.youtube.com/watch?v=1I-Hc_j5QAY&feature=related


Θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ καλό σενάριο για την επόμενη ταινία "Back to the Future", σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι πραγματικό.


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.